Sofinancirano s strani Mestne občine Maribor

Novice

Prikazano: 296 - 300 od 878 zapisov
Stran  <<   <   61   62   63   64   65   66   67   68   69   70   71   72   73   74   75   >   >> 
Velenje, 10. 9. 2017
Ta vikend je v Velenju potekalo Prvenstvo Slovenije za pionirje in pionirke U16. Na tekmovanju so nastopili tudi mladi atleti naše Športne šole. Kot že večkrat letos so tudi tokrat dokazali, da so dobro trenirali in se številni veselili novih osebnih rekordov. Ob visokih uvrstitvah, pa smo se lahko veselili tudi novih osvojenih medalj.
Maribor, 9. 9. 2017
Ulice v centru našega prelepega mesta ob Dravi, so bile danes rezervirane za tekače, ki so se pomerili na 2. Mariborskem mestnem teku. Več kot 2000 tekačev se je pomerilo na Otroških tekih, ki niso bili tekmovane narave, ter na tekmovalni 5 in 10 km razdalji. Na zadnjih dveh so nastopili tudi številni naši atleti in nas ponovno razveselili z odličnimi nastopi.
Maribor, 9. 9. 2017
Športna zveza Maribor je danes na Trgu Leona Štuklja organizirala Festival športa, na katerem so svoje dejavnosti predtasvili številni športni kolektivi iz našega mesta. Seveda smo bili na prireditvi priostni tudi mi.

Tako so lahko tisti obiskovalci, ki so se ustavili ob naši stojnici, spoznali delovanje našega društva, od dela z mladimi do treniranja vrhunskih atletov. Zanimanje je bilo zelo veliko, saj je Maribor pravo športno mesto.
Mariborsko Pohorje, 3. 9. 2017
Potem, ko so se organizatorji že 43. Pohorskega gozdnega teka odločili, da letošnjo prireditev ne izvedejo, smo se v našem društvu odločili, da tako tradicionalna prireditev na sme odpasti. Za pripravo je bil zelo kratek čas, kljub temu, pa nam je kot izkušenim organizatorjem ponovno uspelo. Za prijetneješe vzdušje je poskrbelo tudi vreme, saj se napovedi vremenoslovcev o dežju niso uresničile.

Tako so se tudi letos tekači podali na pot od Zgornje postaje vzpenjače, vse do Areha in nazaj. Na 11 km dolgi progi so morali ob nasprotnikih premgati tudi 284 višinskih metrov. Med nastopajočimi so bili tudi številni naši tekači, ki so se ponovno izkazali z visokimi uvrstitvami.
Maribor, 2. 9. 2017
V Kopru je potekalo Ekipno prvenstvo za mlajše mladince, na katerem smo imeli tudi mi svojega predstavnika. V disciplini hitra hoja na 3000 m je uspešno nastopil Filip Križnik. S progo je opravil najhitreje letos in s časom 15:58.56 slavili zanesljivo zmago.
Najbolj brane novice

 

© Atletsko društvo Štajerska Maribor in