Sofinancirano s strani Mestne občine Maribor

Nabiranje kolajn se je nadaljevalo tudi na PS za mladince

Češča vas, 1. 2. 2020
Krožna dvorana v Češči vasi pri Novem mestu je bila prizorišče Prvenstva Slovenije v dvorani za starejše mladince in mladinke. Na tekmovanju je nastopila tudi šesterica naših atletov, ki so ponovno navdušili, ter ob številnih osebnih rekordih domov odnesli nove tri medalje z njavečjih državnih tekmovanj.

medalje_STML_680

Med mladinkami se je v boj za najvišja mesta v teku na 400 m podala Petja Klojčnik. Dva dvoranska kroga je pretekla v času 59,72 in si priborila srebrno odličje. V teku na 3000 m smo pesti stiskali za Vaneso Lobenwein. Ciljno črto je prečkala v času 11:11,74 in se uvrstila na odlično 4. mesto.

V konkurenci mladincev je v disciplini 200 m nastopil Valentin Vidovič. V cilj je prisprintal v času osebnega rekorda 24,20 in zasedel 10. mesto. Novega osebnega rekorda se je veselil tudi Filip Križnik, ki je 800 m pretekel v času 2:07,81 in osvojil vrhunsko 5. mesto. V teku na 1500 m je do svoje prvem medalje na državnih prvenstvih prišel Miha Kramberger. Njegov čas 4:33,41 je pomenil, da so mu na svečani podelitvi okrog vratu obesili bronasto medaljo. V suvanju krogle (6 kg) je bil kandidat za visoko uvrstitev Gašper Drev. Vlogo enega od favoritov je upravičil in si z osebnim rekordom 13,39 m prisuval srebrno kolajno.

ekipa_STML_680

Vsem našim nastopajočim še enkrat čestitamo za izjemne dosežke in se že veselimo naslednjih nastopov. 

SOCIALNA OMREŽJA
Če vam je vsebina všeč, jo »všečkajte« ali objavite na FaceBook-u.

Ostale novice

 

© Atletsko društvo Štajerska Maribor in