Sofinancirano s strani Mestne občine Maribor

S Koprsko miljo so se zaključile še ene priprave

Koper, 7. 12. 2019
Ob zaključku uspešno izvedenih zimskih priprav na Slovenski obali, so se nekateri naši mladi atleti udeležili že 41. Koprskega teka na 1 miljo. Kljub zelo utrujenim nogam po številnih napornih treningih, je bila popestritev s tekmovanjem, zelo dobrodošla. Naši atleti pa so tako kot skozi celotno sezono, ponovno navdušili z odličnimi dosežki.

V konkurenci moških si je zmago pritekel Tine Martin Puppis (4:54,3). Kot četrti je v cilj pritekel Ahac Zupančič (5:19,9). na 5. mesto se je uvrstil Marin Kladošek (5:33,7), le mesto slabši pa je bil Jaka Mlekuž (5:49,7).

Med ženskami pa si je v finišu zmago priborila Petja Kločnik (5:28,8), ki je le za nekaj desetink premagala svojo društveno kolegico Vaneso Lobenwein (5:29,3). Da pa so bile vse tri zmagovalne stopničke zasedene z našimi dekleti, pa je poskrbela tretje uvrščena Karolina Zbičajnik (5:44,8). Kot peta je v cilj pritekla Nika Fajfar (5:50,2), tik za njo pa kot šesta še Ana Kramberger (5:50,5).

S tako uspešnimi nastopi so se končale še ene uspešne priprave, ki bodo odlično izhodišče našim atletom za uspešno zimsko sezono, ki je pred vrati.

SOCIALNA OMREŽJA
Če vam je vsebina všeč, jo »všečkajte« ali objavite na FaceBook-u.

Ostale novice

 

© Atletsko društvo Štajerska Maribor in