Sofinancirano s strani Mestne občine Maribor

Petja četrta, nagrajeni tudi Mitja, Maja in Tina

Novo mesto, Otočec, 17. 11. 2019
Od petka do nedelje v Novem mestu in na Otočcu poteka Vse atletski vikend, na katerem atletski trenerji potrjujejo licence za prihodnje leto. V sklopu trodnevne prireditve je potekala tudi podelitev laskavih naslovov Naj atlet 2019, ter drugih zasluženih priznaj.
Na naše zadovoljstvo je bila v ožjem izboru za naziv najboljše pionirke turi naša Petja Klojčnik. Slovenski trenerji in predstavniki atletskih organizacij so ji namenili kar 60 točk, kar jo je uvrstilo na fantastično 4. mesto. S tem je dobila tudi s strani atletske stroke potrditev, da je letos odlično in marljivo trenirala, za kar je bila nagrajena z visokimi uvrstitvami in številnimi novimi osebnimi rekordi.

Med nagrajenci je bil tudi Mitja Krevs, ki je dobil rekordersko značko, za dva državna rekorda, ki ju je letos popravil na 10 km v cestnem teku.

Posebno priznanje pa sta prejeli naši trenerki Maja Bezjak in Tina Mušič.  Združenje atletskih trenerjev Slovenije je obema podelil bronasti znački, ki jo prejmejo uspešni trenerji za več kot 10 letno delo v atletiki.

Vsem našim nagrajencem še enkrat čestitamo za podeljena priznanja! 

SOCIALNA OMREŽJA
Če vam je vsebina všeč, jo »všečkajte« ali objavite na FaceBook-u.

Ostale novice

 

© Atletsko društvo Štajerska Maribor in