Sofinancirano s strani Mestne občine Maribor

Novi uspešni nastopi naših tekačev

Rogla, Celje, Ormož, 26. 6. 2019
V zadnjem tednu in pol je bilo kar nekaj tekaških prireditev na katerih so uspešno nastopili tudi naši tekači.

Sicer že v nedeljo 16. junija je na Rogli potekal Uniorjev tek, ki se ga bomo po uspehu Renate Vetrih z veseljem spomnili. Na razdalji 5 km je bila med ženskami namreč neulovljiva in si je pritekla novo zmago. Na odlično 4. mesto se je uvrstila še Sonja Sukič. V moški konkurenci pa si je visoko 5. mesto pritekel Sašo Pečnik.

V soboto 22. junija je v Celju potekal Mali maraton državnosti, na katerem so naši tekači uspešno nastopili na razdalji 10 km. Ponovno se je izkazala Renata Vetrih, ki je zasedla 2. mesto, kot šesta pa je v cilj pritekla Klara Nemec. Odlično 2. mesto je v moški konkurenci zasedel tudi Severino Ogrizek.

V ponedeljek 24. junija pa so naši člani nastopili še na Ormoškem nočnem teku. Tudi tokrat je blestela Renata Vetrih, ki si je na razdalji 4 km pritekle še eno zmago. Njen uspeh pa so dopolnile Klara Kaiser s 5. mestom, Sonja Sukič s 6. mestom in Klara Nemec z 10. mestom. Moški so tekli na razdalji 4,8 km. Od naših je najvišjo uvrstitev dosegel Miha Kveder, ki je zasedel 7. mesto. Le mesto slabši je bil Miha Kramberger, na 11. oziroma 12. mesto pa sta pritekla Filip Križnik in Tine Martin Puppis. 

SOCIALNA OMREŽJA
Če vam je vsebina všeč, jo »všečkajte« ali objavite na FaceBook-u.

Ostale novice

 

© Atletsko društvo Štajerska Maribor in