Sofinancirano s strani Mestne občine Maribor

Pridružite se rekreativni vadbi teka, ki ga vodita izkušena maratonca

23. 9. 2014
Ob torkih in četrkih od 16.30 dalje poteka v organizaciji našega društva rekreativna vadba teka, ki ga vodita najuspešnejši slovenski maratonski par, Daneja Gandovec in Igor Šalamun.
 
Daneja je udeleženka Svetovnega in Evropskega prvenstva, na katerem je nastopila v maratonskem teku. Barve Slovenije je branila tudi na Svetovnih in Evropskih prvenstvih v gorskih tekih in na Evropskem prvenstvu v krosu. Njen največji uspeh je 6. mesto na Svetovnem prvenstvu v gorskih tekih, ki je leta 2007 potekal v Švici. Na atletski stezi je največji uspeh zabeležila kot mlajša članica, ko je na Evropskem prvenstvu mlajših članov leta 2005 v Nemčiji osvojila odlično 6. mesto v teku na 3000M z zaprekami.
 
Igor je v svoji dolgoletni karieri nastopal na Svetovnih prvenstvih v maratonu in polmaratonu. Najvišje se je uvrstil na 33. mesto na Svetovnem prvenstvu leta 1993 v Nemčiji. Uspešno je nastopal tudi na Svetovnih in Evropskih prvenstvih v gorskih tekih in krosu.

igor_daneja
 
Če se šele odločate, da bi pričeli s tekaško vadbo, ali bi svoje sposobnosti želei nadgraditi, sta naša člana pravi naslov, da vam s svoji bogatimi izkušnjami in znanjem pomagata, da izponite svoje načrte. Zato vas še enkrat pozivamo, da se jima pridružite na atletskem stadionu v Športnem parku Tabor. 

SOCIALNA OMREŽJA
Če vam je vsebina všeč, jo »všečkajte« ali objavite na FaceBook-u.

Ostale novice

 

© Atletsko društvo Štajerska Maribor in