Sofinancirano s strani Mestne občine Maribor

Špela Gonza si je na PS pritekla novo medaljo

Češča vas, 16. 2. 2019
V Novem mestu, oziroma Češči vasi so priredili še Prvenstvo Slovenije v dvorani za mladince in mladinke. Na tekmovanju so naše društvo zastopali trije tekmovalci. Kljub koncu dvoranske sezone so prikazali odlično pripravljenost in nas razveselili z odličnimi dosežki.

Med mladinci je v teku na 60 m odlično šprintal Vid Ules. V svoji predtekmovalni skupini je zasedel 3. mesto in s časom 7,41 ponovno izboljšal osebni rekord. S tem dosežkom je zasedel končno 12. mesto.

V kategoriji mladink sta nas v teku na 1500 m zastopali dve tekmovalki. Kljub naporni dvoranski sezoni sta v zadnjem teku letošnje zime obe teki odlično. Špela Gonza je v cilj pritekla v času 4:53,36 in si s 3. mestom pritekla novo medaljo z državnih prvenstev in še enkrat dokazala, da je trenutno ena najperspektivnejših športnikov mesta pod Pohorjem.  Naša najmlajša predstavnica Vanesa Lobenwein je tokrat dosegla čas 5:10,28 in končala na 10. mestu. Kljub temu, da se ji tokrat ni izšlo po njenih željah, je za našo mlado atletinjo odlično tekmovalno obdobje v katerem si je pritekla osebni rekord, medaljo na prvenstvu mlajših mladincev, ter nastopila na Balkanskem prvenstvu za mladince.

SOCIALNA OMREŽJA
Če vam je vsebina všeč, jo »všečkajte« ali objavite na FaceBook-u.

Ostale novice

 

© Atletsko društvo Štajerska Maribor in