Sofinancirano s strani Mestne občine Maribor

Naši tekači nastopili na štafetnem teku v Velenju

Velenje, 9. 12. 2018
V Velenju je potekal 14. Štafetni tek Sv. Barbare, na katerem mora vsak od štirih članov kolikor šteje ekipa preteči 3250 m, kolikor meri sprehajalna pot okrog Škalskega jezera. Vsaka ekipa mora torej preteči 13 km, v njej pa mora biti vsaj ena ženska. Na tekmovanju so nastopili tudi naši tekači, ki so tokrat tekli v različnih ekipah

Ekipa v kateri sta nastopila Andreja Godec in Miha Kveder je svoje delo opravila odlično in v absolutni kategoriji zasedla 3. mesto. Ekipa katere člana sta bila Klara Nemec in Zdenko Mraz, se je med 53 ekipami uvrstila na visoko 15. mesto. Na zelo lepo 24. mesto pa se je uvrstila ekipa v kateri sta bila naša Barbara Radoš in Rajko Zupančič.

Organizatorji so ekipa razvrstili tudi po starostnih kategorijah in sicer po seštevku let vseh v ekipi. Ekipa v kateri sta tekla Andreja in Miha, se je v kategoriji od 120 do 159 let zavihtela na sam vrh. Klara in Zdenko sta v isti kategoriji s svojo ekipo posegla po 6. mestu. Barbara in Rajko pa sta sodelovala v najstarejši kategoriji nad 200 let in pripomogla svoji ekipi do odličnega 3. mesta.

SOCIALNA OMREŽJA
Če vam je vsebina všeč, jo »všečkajte« ali objavite na FaceBook-u.

Ostale novice

 

© Atletsko društvo Štajerska Maribor in