Sofinancirano s strani Mestne občine Maribor

Atletsko društvo Štajerska vabi

Maribor, 21. 8. 2014
Novost v našem društvu je rekreativna vadba teka, za katero sta zadolžena najuspešnejši slovenski martonski par, Igor Šalamun in Daneja Grandovec, oba udeleženca maratonskega teka na Svetovnih prvenstvih.

Vabimo vas, da se priključite vadbi v edinem atletskem kolektivu v Mariboru, ki ima z Uradom za šport sklenjeno pogodbo za izvajanje selekcijskega procesa. Za to so zaslužni naši odlični atleti, ki redno nastopajo na največjih mednarodnih tekmovanjih. Med njimi izstopata olimpijki Sonja Roman in Sabina Veit. Seveda v našo zgodbo o uspehu spadajo tudi izkušeni vaditelji in trenerji, ki so uspeli številne Mariborske atlete pripeljati od najmlajših kategorji vse do nastopa na Olimpijskih igrah.
 
Za vadbo najmlajših skrbijo izkušeni vaditelji, ki jim bo v veliko pomoč tudi najhitrejša Slovenka Sabina Veit, ki bo skozi vso leto prisotna pri treningih in pomagala s svojimi dolgoletnimi izkušnjami. Za tiste malo starejše sta na voljo izkušena prof. Bojan Ogrinc in Robert Rudelič.

Novost v našem društvu je rekreativna vadba teka, za katero sta zadolžena najuspešnejši slovenski martonski par, Igor Šalamun in Daneja Grandovec, oba udeleženca maratonskega teka na Svetovnih prvenstvih. S svojim širokim znajnem in izkušnjami sta pravi osebi, da pomagata tako tistim, ki si boste prvič zaželeli poizkusiti s tekom ali pa bi želeli svoje tekaške sposobnosti nadgraditi.

S septembrom se ponovno pričenja vadba v atletski šoli.
SOCIALNA OMREŽJA
Če vam je vsebina všeč, jo »všečkajte« ali objavite na FaceBook-u.

Ostale novice

 

© Atletsko društvo Štajerska Maribor in