Sofinancirano s strani Mestne občine Maribor

Trije naši mladi atleti v reprezentanci Slovenije

Gyor, 28. 9. 2018
V soboto bo v Gyoru na Madžasrkem potekal Pionirski reprezentančni peteroboj, na katerem se bodo pomerile ekipe Češke, Hrvaške, Madžarske, Slovaške in Slovenije. Na naše zadovoljstvo so se v tokratno ekipo naše države uvrstili kar trije naši pionirji.

reprezentanti_gyor

V metu diska bo barve Slovenije branil Gašper Drev, ki si je svoj novi reprezentančni nastop prislužil z odličnimi nastopi na minulem Prvenstvu Slovenije za pionirje U16. Takrat se je iz raven na Koroškem vrnil s kar tremi odličji. Med pionirkami v teku na 2000 m bo svoj krstni nastop v reprezentanci opravila Vanesa Lobenwein. Odličen finiš v tej disciplini ji je v Ravnah prinesel bronasto odličje in selektorjev vpoklic v Slovensko ekipo. Svoj debi v reprezentanci pa bo doživela tudi naša mlada šampionka v hitri hoji Tamara Reicht. Za njene odlične nastope v celotni sezoni in uvrstitev na 2. mesto na prvenstvu na Ravnah bo tako nagrajena s prvim nastopom za reprezentanco naše male države.

Vsem našim mladim reprezentantom želimo čim uspešnejši nastop, predvsem pa, da si bi ga zapomnili po dosežku, ki bo zadovoljil njihova pričakovanja.

SOCIALNA OMREŽJA
Če vam je vsebina všeč, jo »všečkajte« ali objavite na FaceBook-u.

Ostale novice

 

© Atletsko društvo Štajerska Maribor in