Sofinancirano s strani Mestne občine Maribor

Danes otvoritev, jutri nastopi na igrah v Izraelu

Jerusalem, 30. 7. 2018
S svečano otvoritvijo so se danes pričele Mednarodne igre šolrajev, ki bodo do 2. avgusta potekale v Jerusalemu v Izraelu.
 
Naši mladi atleti so na prizorišče prispeli brez zapletov, ter danes dopoldne opravili še zadnji trening pred najpomebnejšimi nastopi v letošnjem letu. Zvečer jih je čakala še otvoritvena slovestnost, po njej pa je bilo potrebno kar hitro na počitek, saj so jutri dopoldne že prva tekmovanja. Takart bomo tisti, ki smo ostali doma, močno stiskali pesti, da jim uspejo dobri nastopi, predvsem takšni s katerimi bodo sami najbolj zadovoljni.

icg_otvoritev_2018
 
Naši tekačici na 800 m, Petja Klojčnik in Vanesa Lobenwein se bosta v boj za finale podale že ob 8.55 uri po lokalnem času, po našem torej že ob 7.55. V primeru spešnega nastopa ju finalni nastop čaka jutri ob 19.35 po lokalnem času ali eno uro prej pri nas.
 
Naša fanta pa nastopi čakajo jutri popoldan. Valentin Vidovič, si bo finalni nastop v teku na 400 m poizkušal priboriti ob 17.45 po lokalnem času ali po našem ob 16.45. V kolikor bo uspešen, ga finalni tek čaka v sredo ob 18.30 uri po Izraelsekm času. Kvalifikacije v suvanju krogle v katerih bo nastopil Gaper Drev so predvidene za 19.10 uro po loklanem času, takoj za tem pa bo sledilo tudi že finale.

SOCIALNA OMREŽJA
Če vam je vsebina všeč, jo »všečkajte« ali objavite na FaceBook-u.

Ostale novice

 

© Atletsko društvo Štajerska Maribor in