Sofinancirano s strani Mestne občine Maribor

Za našimi tekači je zelo uspešen teden

Tacen, Maribor, Škofja Loka, Mozirje, 17. 6. 2018
Za našimi tekači je še en zelo uspešen teden. Že v torek 12.6. je gorska tekačica Andreja Godec nastopila Rekordu Šmarne gore. Na 1,8 km dolgi progi iz Tacna do vrha Šmarne gore, z višinsko razliko kar 360 metrov, je tekla odlično in se uvrstila na 8. mesto.

V petek 15.6. so zvečer mariborske ulice zasedli tekači, ki so se borili za visoka mesta na 2. Mariborskem nočnem teku. Na 5 km razdalji je odlično nastopil Vito Kunstek in si pritekel vrhunsko 2. mesto. Na 2x daljši razdalji, torej na 10 km, pa se je visokega 5. mesta veselil Aleš Novak.

V Škofji Loki je v soboto 16.6., potekal 10 km tek, poimenovan Tek 4 mostov. Na njem je Mitja Krevs še enkrat več dokazal, da je eden najboljših tekačev pri nas, saj si je v močni konkurenci zanesljivo pritekel zmago. V konkurenci žensk je odlično tekla tudi Andreja Godec, ki je ciljno črto prečkala na 8. mestu.

Danes pa je s startom in ciljem v Mozirju potekal še Maraton Savinja. Na dolžini 6 km je odličen tek uspel Mihi Kvedru, ki je zasedel fantastično 2. mesto. 

SOCIALNA OMREŽJA
Če vam je vsebina všeč, jo »všečkajte« ali objavite na FaceBook-u.

Ostale novice

 

© Atletsko društvo Štajerska Maribor in