Sofinancirano s strani Mestne občine Maribor

Novice

Prikazano: 291 - 295 od 866 zapisov
Stran  <<   <   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   >   >> 
Maribor, 27. 8. 2017
Ta vikend je bil ''naš atletski stadion'' rezerviran za najboljše slovenske mladince in mladinke, ki so se pomerili na Atletskem pokalu Slovenije za mladince in mladinke. V odlični organizaciji našega društva smo lahko spremljali številne odlične nastope mladih atletov, največja nagrada za naš trud pa so bili novi vrhunski nastopi naših članov.
Ruše, 26. 8. 2017
S štartom in ciljem v Rušah ter po poteh zelenega Pohorja se je odvijal Trail maraton Pohorje. Na razdalji 22 km, na kateri so se udeleženci iz štarta na 309 m/n.v. morali povzpeti vse do n.v. 1346 m ter se ponovno spustiti v dolino, so se odlično odrezali tudi naši tekači.

V konkurenci žensk si je zmago pritekla Mateja Mlinar, na 2. mesto je pritekla Sonja Sukič. V konkurenci moških je Aleš Novak zasedel odlično 4. mesto.
Maribor, 10. 8. 2017
Kljub trenutnemu tekmovalnemu zatišju, naši atleti ne počivajo. Kljub poletnim temperaturam, se na treningih trudijo in pridno pripravljajo na jesenski del letošnje sezone. Za popestritev enoličnih treningih so se danes odpravili na kopališče Mariborski otok in preizkusili trening, ki osvaja Slovenijo.

Trening na vodi, Onmat fit, je v celoti uspel, za kar se iskreno zahvaljujemo inštruktorju te vadbe Kristijanu. Več o vadbi lahko najdete na tej povezavi.
Pokljuka, 7. 8. 2017
V preteklem tednu so se na Pokljuki zbrali najboljši slovenski tekmovaci v hitri hoji in opravili skupne priprave. Med udeleženci sta bila tudi naša mlada šampiona Tamara Reicht in Filip Križnik.

Kljub visokim temperaturam v dolini je bilo bivanje na nadmorski višini 1300 m znosnejše. Tako so mladi atleti lažje izpeljali po dva naporna treninga dnevno. Kako uspešni so bili, bomo kmalu ugotovili na prvih bližajočih se tekmovanjih.
Györ, 27. 7. 2017
V Györu na Madžarskem bo do sobote potekal Olimpijski festival evropske mladine, največje letošnje tekmovanje za mlade športnike na starem kontinentu. V atletski ekipi Slovenije je v teku na 800 m nastopila tudi naša Špela Gonza. Udeležba na tako eminentnem tekmovanju je posebno doživetje, delček tega olimpijskega utripa, pa lahko podoživite z ogledom krajše galerije s tekmovalnega dne naše atletinje.

galerija_eyof
Najbolj brane novice

 

© Atletsko društvo Štajerska Maribor in