Sofinancirano s strani Mestne občine Maribor

Novice

Prikazano: 286 - 290 od 866 zapisov
Stran  <<   <   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   >   >> 
Maribor, 9. 9. 2017
Športna zveza Maribor je danes na Trgu Leona Štuklja organizirala Festival športa, na katerem so svoje dejavnosti predtasvili številni športni kolektivi iz našega mesta. Seveda smo bili na prireditvi priostni tudi mi.

Tako so lahko tisti obiskovalci, ki so se ustavili ob naši stojnici, spoznali delovanje našega društva, od dela z mladimi do treniranja vrhunskih atletov. Zanimanje je bilo zelo veliko, saj je Maribor pravo športno mesto.
Mariborsko Pohorje, 3. 9. 2017
Potem, ko so se organizatorji že 43. Pohorskega gozdnega teka odločili, da letošnjo prireditev ne izvedejo, smo se v našem društvu odločili, da tako tradicionalna prireditev na sme odpasti. Za pripravo je bil zelo kratek čas, kljub temu, pa nam je kot izkušenim organizatorjem ponovno uspelo. Za prijetneješe vzdušje je poskrbelo tudi vreme, saj se napovedi vremenoslovcev o dežju niso uresničile.

Tako so se tudi letos tekači podali na pot od Zgornje postaje vzpenjače, vse do Areha in nazaj. Na 11 km dolgi progi so morali ob nasprotnikih premgati tudi 284 višinskih metrov. Med nastopajočimi so bili tudi številni naši tekači, ki so se ponovno izkazali z visokimi uvrstitvami.
Maribor, 2. 9. 2017
V Kopru je potekalo Ekipno prvenstvo za mlajše mladince, na katerem smo imeli tudi mi svojega predstavnika. V disciplini hitra hoja na 3000 m je uspešno nastopil Filip Križnik. S progo je opravil najhitreje letos in s časom 15:58.56 slavili zanesljivo zmago.
Domžale, 30. 8. 2017
V Domžalah so organizirali mednarodni atletski miting z imenom Mladi asi atletike. Tekmovanje je za mlade športnike res nekaj posebnega, saj večji del poteka zvečer, pod lučmi reflektorjev. Med množico mladih atletov, so bili tudi številni naši člani, ki so tudi tokrat posegli po visokih mestih in nam z odličnimi dosežki napovedali, da bomo v jesenskem delu sezone, še velikokrat pisali o njihovih dosežkih.
Maribor, 29. 8. 2017
V kolikor si niste utegnili v živo ogledate Atletski pokal Slovenije za mladince, ki je pretekli vikend potekal na našem domačem stadionu, vas vabimo, da si ogledate fotogalerijo, ki smo jo pripravili za vas. Številne prečudovite fotografije je ustvaril Gregor Gonza, ki se mu zahvaljujemo za ves vložen trud.

Torej, če vas zanima kako je tekmovanje skozi fotografski objektiv videl naš fotograf, kliknite na spodnjo povezavo.

FOTOGALERIJA APS
Najbolj brane novice

 

© Atletsko društvo Štajerska Maribor in