Sofinancirano s strani Mestne občine Maribor

Novice

Prikazano: 266 - 270 od 866 zapisov
Stran  <<   <   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   >   >> 
Maribor, 19. 10. 2017
Naša super atletinja Sabino Veit, ki je v svoji bogati karieri nastopila na Olimpijskih igrah v Pekingu in Riu, ter osvojila srebrno medaljo na Sredozemskih igrah, ter bronasto na Univerzijadi, je danes dosegla svojo največjo zmago v življenju. Nekaj minut pred deveto uro je v Mariborski porodnišnici rodila deklico Hano. 

Ob tem prečudovitem dogodku, želimo mladi družinici obilo sreče in zdravja!
Amsterdam, Budimpešta, 15. 10. 2017
Jesenski čas je rezerviran za številne maratone. Na dveh zelo velikih, v Budimpešti in v Amsterdamu, so nastopili tudi naši tekači. Ker sta oba zelo kvalitetna in množična maratona, se je že pred odhodom vedelo, da naši atleti ne bodo mogli poseči po najvišjih mestih. So si pa z nastopom pridobili pomembne izkušje, saj imajo redko možnost teči v več tisoč glavi množici.
Ravne na Koroškem, 14. 10. 2017
kros_ekipa_mala_1

Na Ravnah na Koroškem so organizirali že 51. Kros občinskih reprezentanc. Po letu premora se je tekmovanja udeležila tudi ekipa Mestne občine Maribor, ki so jo tokrat sestavljali izključno atleti našega društva. Nastopili so odlično in našemu prečudovitemu mestu po Pohorjem pritekli vrhunsko 3. mesto.
Ljubljana, 11. 10. 2017
V Ljubljani je potekalo državno ekipno finale v atletiki za srednje šole. Na tekmovanju sta svojo šolo zastopala tudi naša atleta Valentin Kocbek Bratina in Ožbej Ivan Zorko. Oba sta odtekmovala odlično in izboljšala dosežke s področnega tekmovanja, ob tem pa popravila tudi svoja osebna rekorda. Valentin je tekmoval v skoku v daljino in doskočil pri 552 cm, kasneje pa je nastopil še v štafeti 4x100 m. Ožbej  pa je tekmoval v suvanju krogle. Njegov najdaljši met 5 kg orodja je meril 10.98 m, kar je skoraj meter več od dosežka v Mariboru. S svojimi nastopi sta oba zelo pripomogla svoji šoli, ki je tekmovanje končala na izvrstnem 5. mestu.
Graz, Zagreb, 8. 10. 2017
V Grazu in Zagrebu sta danes potekala maratona, na katerih so nastopili tudi številni naši tekači. Kot je že v navadi, nas tudi tokrat niso razočarali, dokazali, da so odlično pripravljeni in se domov vrnili z visokimi uvrstitvami, ki so velika vzpodbuda pred naslednjimi nastopi.
Najbolj brane novice

 

© Atletsko društvo Štajerska Maribor in