Sofinancirano s strani Mestne občine Maribor

Novice

Prikazano: 256 - 260 od 866 zapisov
Stran  <<   <   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   >   >> 
Debeli rtič, 4. 12. 2017
Nekaj več kot dvajset naših mladih atletov se je danes zjutraj iz mrzlega Maribora odpravilo na tedenske priprave na Slovensko obalo. Po 5-urni vožnji z vlakom je ekipa malce po poldnevu prispela v Koper in nato pa po nekaj minutni vožnji še v Mladinsko zdravilišče in letovišče na Debelem rtiču. Kljub nekoliko dolgi vožnji je bilo vzdušje odlično, saj so temperature precej višje kot doma, iza obalakov pa je svojo moč kazalo tudi sonce. V tako prijetnem okolju je popoldne naporni trening opravljen z lahkoto, v naslednjih dnevih pa atlete čakajo novi napori. Vse to v želji, da se čim bolje pripravijo na tekmovanja, ki jih čakajo v zimski sezoni.
Maribor, 2. 12. 2017
Na domačem atletskem stadionu je potekal 6. Vladotov tek, v spomin na prijatelja, tekača Vlada Kumra. Kljub temu, da je prireditev v obdobju najtežjih treningov, se ga naši tekači radi udeležijo in s tem popestrijo monotone treninge in preverijo svojo trenutno pripravljenost.
Firenze, 26. 11. 2017
Staro srednjeveško mesto Firenze, ki leži v osrčju prečudovite Toskane, je bilo danes prizorišče enaga največjih maratonov v tem delu Evrope. Na maratonski razdalji je nastopilo več kot 10000 tekačev, med njimi pa je bil tudi naš Adriano Nemec. Cilj pred nastopom je bil, da bi z nekaj več kot 42 km dolgo progo opravil v manj kot 3 urah. Ciljno črto je prečkal v času 2:58,13, ter s tem izpolnil svoj zastavljen cilj in se uvrstil na visoko 227. mesto.
Valencia, Palmanova, 19. 11. 2017
Danes so naši tekači nastopili na dveh močnih tekaških prireditvah in ponovno dokazali, da pod vodstvom naših trenerjev odlično trenirajo in da je pripravljenost kljub koncu leta še vedno na zelo visokem nivoju. Še več, očitno so nekateri v tako dobri formi, da so po dolgi in naporni sezoni, še vedno sposobni odteči nove osebne rekorde.
Maribor, 10. 11. 2017
V tisk je šel nov društveni koledar, ki bo krasil vaše stene v prihajajočem letu 2018. Na njem so skupinske fotografije naših vadbenih skupin in fotografije z nekaterih letošnjih tekmovanj, na katerih so blesteli naši atleti. Na uspešno leto 2017, vas bodo spominjale naše reprezentantke Sonjo Roman, Špelo Gonza, Marušo Sernc in Lauro Stauber. Na koledarju je tudi skupinska fotografija z Iger brez meja v Italiji, kjer so se naši pionirji v ekipni razvrstitvi povzpeli na sam vrh, ter skupinska fotografija s Svetovnih iger mladih v Avstriji, na keterih so naši mladi atleti osvojili rekordnih 37 medalj. Seveda pa bo koledar krasila tudi fotografija ekipe, ki je mestu Maribor priborila 3. mesto na Krosu občinskih reprezentanc. Ob vseh naštetih, pa so tu še druge fotografije, ki so zaznamovale uspešno leto 2017.

koledar_2018
Najbolj brane novice

 

© Atletsko društvo Štajerska Maribor in