Sofinancirano s strani Mestne občine Maribor

Novice

Prikazano: 241 - 245 od 847 zapisov
Stran  <<   <   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   >   >> 
Maribor, 10. 11. 2017
V tisk je šel nov društveni koledar, ki bo krasil vaše stene v prihajajočem letu 2018. Na njem so skupinske fotografije naših vadbenih skupin in fotografije z nekaterih letošnjih tekmovanj, na katerih so blesteli naši atleti. Na uspešno leto 2017, vas bodo spominjale naše reprezentantke Sonjo Roman, Špelo Gonza, Marušo Sernc in Lauro Stauber. Na koledarju je tudi skupinska fotografija z Iger brez meja v Italiji, kjer so se naši pionirji v ekipni razvrstitvi povzpeli na sam vrh, ter skupinska fotografija s Svetovnih iger mladih v Avstriji, na keterih so naši mladi atleti osvojili rekordnih 37 medalj. Seveda pa bo koledar krasila tudi fotografija ekipe, ki je mestu Maribor priborila 3. mesto na Krosu občinskih reprezentanc. Ob vseh naštetih, pa so tu še druge fotografije, ki so zaznamovale uspešno leto 2017.

koledar_2018
Ljubljana, 29. 10. 2017
V Ljubljani je potekal že 22. Ljubljanski maraton, največja tekaška prireditev pri nas, ki je z okrog 25.000 tekači v različnih tekih, ponovno poskrbel za nov množičen rekord. Seveda pa ta rekord ni mogel miniti brez naših atletov, ki so ponovno tekli odlično.
Frankfurt, 29. 10. 2017
V osrčju Nemčije, v velemestu Frankfurt je potekal eden največjih svetovnih maratonov. Samo na maratonski razdalji se je pomerilo skoraj 15.000 tekačev. Med njimi so bili tudi trije naši člani, ki si bili po nastopu zelo zadovoljni s svojimi dosežki. Med žanskami se je Sonja Sukič uvrstila na visoko 205. mesto. V konkurenci moških pa se je Sašo Pečnik uvrstil na 233. mesto, le mesto slabši pa je bil Vito Kunstek.
Goriza, 28. 10. 2017
V italijanski Gorici je potekalo mednarodno tekmovanje v hitri hoji, na katerem je v kategoriji pionirk U14 nastopila tudi naša Tamara Reicht. Svoj nastop je opravila odlično in prvič v karieri razdaljo 2000 m opravila v času pod 11 minut. Žal pa je hitra hoja ena redkih disciplin v kateri o zmagovalcih odločajo tudi sodniki. V boju s časom in sotekmovalko iz Italije je naša mlada atletinja po mnenju sodnikov tekla v zadnjih metrih, zato so se odločili, da jo diskvalificirajo. Tako je tokrat ostala brez zmage in novega državnega rekorda, ki bi ga sicer krepko izboljšala.

Kljub tokratnemu neuspehu je potrebno naši mladi atletinji čestitati za odličen nastop, v katerem je dokazala koliko je zmožna, zato smo prepričani, da bo državni rekord kmalu izboljšla.
Maribor, 26. 10. 2017
Kljub manjši zamudi smo vam za ogled pripravili fotogalerije s Kostanjevega piknika na katerem smo v nedeljo 15. oktobra preživeli čudovitno popldne v vaši družbi. Na splodnji povezavi si lahko ogledate fotografije s Krosa občinskih reprezentanc, na katerem so se zelo izkazali naši atleti in mestu Maribor priborili odlično 3. mesto. Pred dvema tednoma pa smo na stadionu izvedli tudi skupinsko fografiranje naših vadbenih skupin.

Uživajte v ogledu!

FOTOGALERIJA KROS             FOTOGALERIJA PIKNIK          FOTOGALERIJA SKUPINE
Najbolj brane novice

 

© Atletsko društvo Štajerska Maribor in