Sofinancirano s strani Mestne občine Maribor

Novice

Prikazano: 76 - 80 od 708 zapisov
Stran  <<   <   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   >   >> 
Maribor, 10. 3. 2018
Kot že nekaj zadnjih let, so se tudi letos ob koncu dvoranske sezone, najmlajši atleti ŠD Corrida in našega društva predsavili svojim navijačem na tekmovanju Malčki tekmujemo.

malcki_dvorana

Nekaj več kot 120 otrok je obiskovalcem tekmovanja prikazalo spretnosti v oviraškem poligonu, žabjih poskokih, metanju vortexa in teku na čas. Otroci so pokazali veliko znanja in spretnosti, ki so si ga pridobili z marljivim delom na zimskih treningih po telovadnicah. Za svoje odlične nastope, pa so bili ob bučnih aplavzih gledalcev, nagrajeni še s spominsko medaljo in slastnim jabolkom.

Kot je v navadi na podobnih tekmovanjih rezultati niso najpomembnejši, kljub temu pa si rezultate lahko ogledate na TEJ POVEZAVI.
Rijeka, 3. 3. 2018
V Reki je potekalo Odprto veteransko prvenstvo Hrvaške v dvorani, na katerem je v kategoriji nad 55 let v teku na 60 m nastopil tudi naš Božo Himelrajh. V cilj je prišprintal v času 7,97 in dosegel novo zmago. Ta zmaga je dober obet pred nastopom na Balkanskem dvoranskem veteranskem prvenstvu, ki ga prihodnji vikend čaka v Beogradu.
Žalec, 3. 3. 2018
V Žalcu je potekalo tekmovanje v krosu, ki so si ga organizatorji zamislili nekoliko drugače. Po vzoru na šprinte pri smučarskem teku ali tekmovanje smučarskih krosistov, so s progo morali opraviti večkrat. Na tekmovanju, ki je potakalo v zimskih razmeraj, so nastopili tudi trije naši tekači. V konkurenci članic sta nastopili Andreja Godec in Anita Dobrotinšek, med moškimi pa njun trener Zdenko Mraz.
Zagreb, 24. 2. 2018
V novi atletski dvorani v glavnem mestu Hrvaške, se je odvijalo Prvenstvo Slovenije v krožnih tekih. Med nastopajočimi sta bili tudi dve naši mladi atletinji, ki sta se potegovali za visoke uvrstitve v teku mladink na 800 m. Še pionirka Vanesa Lobenwein je tekla v prvi skupini. Svojo nalogo je opravila zelo dobro in zmagala s časom 2:30,27, skupno pa je ta čas zadostoval za 7. mesto. V najmočnejši skupini je nastopila še Špela Gonza, ki pa je žal odstopila in tako ostala brez uvrstitve. 
Celje, Dunaj, Ljubljana, 11. 2. 2018
Za našimi atleti je še en tekmovalni vikend, na katerem so se ponovno izkazali z novimi osebnimi rekordi in visokimi uvrstitvami na Prvenstvu Slovenije za mlajše mladince, Prvenstvu Slovenije v mnogoboju za pionirje U14 in Mednarodnem atletskem mitingu.
Najbolj brane novice

 

© Atletsko društvo Štajerska Maribor in