Sofinancirano s strani Mestne občine Maribor

Za nas uspešne igre šolarjev so se končale

Jerusalem, 3. 8. 2018
Z zaključno slovesnostjo so se včeraj zvečer v Jerusalemu, v osrčju Izraela, končale Mednarodne igre šolarjev.  Na igrah je sodelovala tudi ekipa Mariborskih osnovnošolcev, ki so naše mesto pod Pohorjem predstavljali v štirih športih.

V reprezentanco Maribora so bili uvrščeni tudi štirje atleti iz našega društva. V močni mednarodni konkurenci so mesto ob Dravi odlično zastopali in predstavili. V suvanju krogle si je Gašper Drev prisuval veliki finale in v njem vrhunsko 4. mesto, kar je bila najvišja fantovska uvrstitev reprezentantov Maribora. Veliki finale A, si je priborila tudi Petja Klojčnik v teku na 800 m, ki je v njem zasedla 7. mesto, kar je bila najvišja uvrstitev Mariborskih deklet. V isti disciplini si je B-finale pritekla Vanesa Lobewein in tekmovanje končala na 11. mestu. V teku na 400 m bi moral visoke uvrstitve naskakovati Valentin Vidivič, ki pa je svoj nastop zaradi bolezni moral odpovedati.

icg_jerusalem_ekipa

Vsem mladim športnikom Maribora še enkrat čestitamo za njihove dosežke in vrhunsko predstavitev našega prelepega športnega mesta. 

SOCIALNA OMREŽJA
Če vam je vsebina všeč, jo »všečkajte« ali objavite na FaceBook-u.

Ostale novice

 

© Atletsko društvo Štajerska Maribor in